Szolgáltatások


Intensifit


A vibrációs tréningnek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása már régóta ismert. Elősegíti a szervezet regenerálódását, a méregtelenítést, jobb közérzetet biztosít. A vibrációs tréner előnye, hogy többféle izomcsoport megdolgoztatására képes, és gyakorlatilag fizikai megerőltetés nélkül érhetünk el vele látványos eredményeket. Nemcsak a testformálásban és a szépségiparban alkalmazzák, hanem az orvostudományban és a sportban is. Mivel fizikai erőfeszítést nem igényel, minden korosztálynak ajánljuk.

A MedicalFitLine Kft. Új terméke az IntensiFit, amely a vibrációs trénerek új generációjához tartozik. Nemcsak ergonomikus kialakítás és divatos áramvonalas dizájn jellemzi, de a hatásfoka is kimagasló.

Az IntensiFit egyik nagy előnye a többi vibrációs trénerrel szemben az, hogy két egymástól teljesen különálló motor került beépítésre.

A két motornak köszönhetően kétféle rezgési módozatot képes nyújtani akár egyidejűleg is. Az egyik a billegő mozgást végző vibrációs módozat, amely az egész test átmozgatásáról gondoskodik a lábfejtől a fejig, míg a másik a rezgőmozgást végző vibrációs módozat mellyel kimondottan erősítő illetve lazító gyakorlatokat végezhetünk. E kétféle rezgési mód nemcsak az otthoni, de a professzionális felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti.